in ,

Drie soorten truien die jij moet hebben dit najaar

trui

De herfst breekt bijna weer aan en wat is er dan fijner dan jezelf in een lekker warme trui te hullen. Dekentje en theetje erbij en Netflix kijken op de bank. Of misschien wil jij wel een lekker warme trui aan naar je werk of naar school, dan wil je er ook een beetje trendy bijlopen. Nog niet iedereen is klaar om het najaar in te gaan, maar we moeten er toch echt aan geloven. In deze blog vertellen we je daarom over lekker warme truien die absoluut niet mogen missen in jouw kledingkast deze herfst en winter. Zo wordt die kou toch wat makkelijker te overleven.

Grafisch

Iets wat je steeds meer ziet in het modebeeld zijn grafische prints, die gedrukt worden op kledingstukken. Ook truien zijn populair om leuke prints op de drukken. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld veel kleine ondernemers die zelf hun prints ontwerpen en vervolgens dit bij een drukkerij op truien, t-shirts en andere kledingstukken laten drukken of zelf drukken door middel van een printapparaat. Soms kun je zelfs je eigen print ontwerpen en laten drukken. Hierbij kun je je fantasie de vrije loop laten. Niet alleen kleine ondernemers verkopen truien met grafische prints, maar ook grote bedrijven verkopen genoeg leuke truien. Draag een oversized variant, zodat je lekker warm blijft op de koudere dagen.

Groot en gebreid

Een andere heerlijke trui voor de koude, donkere dagen is een gebreide trui. Ook hier geldt hoe groter de trui, hoe beter. Gebreide truien is erg gemakkelijk te combineren en staat altijd goed! Een grote, gebreide trui draag je bijvoorbeeld op een jeans. Een andere optie is het dragen van een lange variant als jurk met een panty en leuke boots eronder. Felle kleuren doen het ook goed deze herfst en winter dus kies hier ook vooral voor!

Spencers

De laatste trui die jij moet hebben dit najaar is de spencer. Vorig jaar heb je ze waarschijnlijk al wel voorbij zien komen en ook dit jaar passeren ze weer de revue. Dit zijn eigenlijk mouwloze truien, Hierdoor zijn deze truien perfect voor dagen dat het nog niet koud genoeg is voor een echte dikke trui, maar het te koud is voor bijvoorbeeld een blouse. Je trekt gewoon een t-shirt of blouse aan, trekt een spencer erover en klaar ben je! Ook voor spencers geldt dat zowel neutrale kleuren als felle kleuren in zijn dit seizoen.

Wat denk je?

Heerlijk skiën in Landal Winterberg!