in ,

Koelvest voor in de zomer

Wanneer de zomer voor de deur staat is een beetje afkoeling wel lekker maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Dat kan bijvoorbeeld komen door je werkplek, of het kan komen doordat je bezig bent met een activiteit waardoor je moeilijk kan stoppen om de verkoeling op te zoeken. Hier is gelukkig een oplossing voor namelijk een koelvest. Dit vest zorgt voor de ideale verkoeling tijdens jouw werk of activiteit en je wordt niet meer belemmerd dankzij het koelvest.

Koelvest

Het koelvest is de uitvinding om lekker verkoeld te blijven tijdens de warme zomerdagen of vanwege een warme werkplek. Het koelvest is ontworpen om je lichaam verkoeling te geven wanneer je dat het hardst nodig hebt. Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld in een fabriek werkt of als bouwvakker in de brandende zon staat. Ook is dit vest goed te gebruiken wanneer je een fiets- of wandeltocht wilt maken. 

Het koelvest is verstelbaar waardoor je het vest goed op je eigen lichaam kan afstellen, net hoe die het lekkerste zit voor jou. Dit vest is gemaakt met lucht doorstromend materiaal, dit zorgt er dus voor dat het vest licht en luchtig aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat het vest comfortabel aanvoelt wanneer je het draagt tijdens je activiteit(en). 

Koelelementen

Dit koelvest werkt op koelelementen. Deze kan je bijvoorbeeld in de vriezer of koelkast leggen en daarna kan je ze weer in het vest stoppen als de elementen opnieuw geactiveerd zijn waardoor je lekker verkoeld blijft. Je kan kiezen uit drie verschillende soorten koelelementen. De drie elementen die er zijn is de C15, C24 en de C28. Wanneer het nodig is om de elementen opnieuw te activeren kan je dit eenvoudig doen door ze bijvoorbeeld even in de koelkast te leggen op je werk.

De C15 voelt het koudst aan met een gemiddeld temperatuur van 15 graden. Deze worden vooral gebruikt door bijvoorbeeld mensen die tijdens hun werkzaamheden baat hebben bij een koelvest. Bijvoorbeeld als ze moeten werken in een warme kas of een fabriek waar geen airco aanwezig is. Ook worden deze elementen gebruikt door topsporters zoals bijvoorbeeld wielrenners of roeiers. 

De C24 is ideaal voor fietsers, wandelaars of motorrijders. Deze elementen hebben een gemiddelde temperatuur van 24 graden. Hierdoor gaan ze ook iets langer mee dan de C15 omdat deze minder hard hoeven te koelen. 

De C28 is voor de mensen die de gehele dag baat hebben bij een milde verkoeling. Deze versie koelt af tot 28 graden. De koelelementen gaan dan het langst mee omdat ze minder hard hoeven ‘werken’.  

Conclusie

Een koelvest is heerlijk voor in de warme dagen of voor tijdens je werk. Het juiste beetje verkoeling die je kan krijgen door simpelweg een comfortabel vest is erg prettig. Door dat het vest lekker luchtig en licht is heb je er geen last van tijdens je werkzaamheden. Door de verschillende elementen is er een bijpassende oplossing voor ieder individu. Bij Comfort-Producten hebben ze alle informatie die je nodig hebt over dit vest. 

Wat denk je?

Ontdek de magie van microneedling: een revolutie in huidverzorging

Unieke kortingen voor dieren!