Nederlanders staan bekend als echte koopjesjagers, dit blijkt uit onderzoek van de kortingsapp Yellowbag. Tijdens het shoppen letten wij zowel online als offline op mogelijke kortingen. Wij zijn zelfs bereid om te wachten met onze aankoop totdat het artikel in de aanbieding is. Dit is ook de reden dat in Nederland het aantal websites met kortingscodes snel is toegenomen in de afgelopen jaren. Deze websites verzamelen kortingscodes van verschillende populaire webshops. Zo kun jij als online shopper een mooie korting scoren op jouw bestelling. 

Door de samenwerking met verschillende grote webshops, merken en diensten kunnen wij de scherpste kortingscodes van het moment voor jou verzamelen. Op deze manier kun jij altijd geld besparen op jouw aankopen.

Kortingscodes, wat zijn dat en wat kun je ermee?

Naast vaste (folder)aanbiedingen van een winkel, webshop of merk, bestaan er ook nog andere kortingen zoals kortingscodes. Een kortingscode is een unieke, digitale code die jou tijdens het online shoppen een leuke korting biedt. De kortingscode kun je meestal tijdens het bestelproces invoeren bij het betalingsscherm.

Je hebt verschillende soorten kortingscodes. De ene code geeft jou recht op een gratis product of gratis verzending, terwijl je met de andere code een bepaald bedrag of percentage korting krijgt op je bestelling. 

De desbetreffende webshop heeft het recht om verschillende voorwaarden te koppelen aan de gegeven kortingscodes. Denk bijvoorbeeld aan minimale orderwaarde of uitsluiting van reeds afgeprijsde artikelen. Daarnaast beschikken de meeste kortingscodes over een bepaalde geldigheid. Lees daarom altijd goed de voorwaarden en kleine lettertjes door.

Winkels, merken en diensten

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel online shops te vinden. In de afgelopen jaren is het aantal webshops in Nederland sterk toegenomen, dit blijkt uit onderzoek van het CBS. Vele webshops maken gebruik van kortingscodes, omdat dit bezoekers trekt. Vooral het online kopen van levensmiddelen, kleding, huishoudelijke spullen en het boeken van reizen met korting is enorm populair. Wil jij ook korting op je bestelling? Bekijk dan snel ons aanbod met kortingscode! Bij kortingscodetips kun je namelijk korting scoren bij verschillende grote (online)winkels, merken en diensten zoals:

  • Bol.com
  • Prénatal
  • Zooplus
  • Nike
  • Wildlands
  • Landal
  • ANWB 
  • Omoda
  • McDonalds
  • KPN

Bij kortingscodetips hebben wij al deze winkels verdeeld onder verschillende categorieën, zodat jij de kortingscodes die je zoek snel en gemakkelijk kunt vinden.

Tips van Kortingscodetips

Met een kortingscode is het mogelijk om jouw bestelling een stuk goedkoper af te rekenen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Daarom geven wij verschillende tips met betrekking tot het shoppen met korting, veilig online shoppen, online afdingen en voordelig shoppen in het buitenland. Ook vertellen wij waar je op moet letten als het gaat om reviews en klachten over webshops, garantie- en zichttermijn bij verschillende webshops en consumentenrecht in het algemeen.

Mis geen kortingen meer!

Wil jij geen kortingscode of aanbieding meer missen van jouw favoriete webshop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van kortingscodetips en ontvang elke twee weken de nieuwste kortingscodes per mail. Blijf daarnaast op de hoogte van leuke kortingen en tips via

Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en Pinterest.