in ,

New York Pizza: ontdek alle kortingscodes

pizza

New York Pizza is een echt Nederlands bedrijf ontstaan uit een afstudeerscriptie met als onderwerp: Hoe zet je een pizzaketen op in Nederland? In 1993 haalden Max Vorst, Philip Vorst en Richard Abram de ‘the original slice’ naar Nederland. Hiermee werd de eerste New York Pizza vestiging geopend aan het Spui in Amsterdam. Al een jaar later werd de tweede vestiging geopend in Amsterdam en inmiddels heeft de pizzaketen meer dan 125 vestigingen verspreid door heel Nederland. Door de jaren heen heeft de winkelketen verschillende ontwikkel momenten gehad, zoals de introductie van bezorgen en online bestellen, biologische pizza’s, een kindermenu, een nieuw logo en een nieuwe merkstrategie. 

New York Pizza is in het bezit van een eigen groothandel: Euro Pizza Products. Vanuit hier worden alle pizza-ingrediënten en -benodigdheden geleverd. Alle producten worden geproduceerd aan de hand van een eigen receptuur. Hiermee kan New York Pizza een hoge kwaliteit garanderen aan klanten. Naast pizza kun je ook kiezen uit andere versnaperingen:

  • Hamburgers
  • Pasta’s
  • Fingerfood
  • Salades
  • Desserts
  • Dranken

Leuk om te weten is dat New York Pizza actief is in eventcatering. De pizzaketen wordt op verschillende grote en bekende festivals in Nederlands vertegenwoordigd zoals Lowlands, Koningsdag en Bevrijdingsfestival. Daarnaast kun je bij New York Pizza punten sparen waarmee je recht hebt op gratis producten.

Wat denk je?

pretpark

Thuisblijven is geen optie meer, zo ga je voordelig een dagje uit.

zeehond

Ontdek alle (water)dieren bij familiepark Aqua Zoo