in

Een favoriet onder de kappers: Wella Professionals

Wella Professionals is een toonaangevend merk in de wereld van haarverzorging en styling, dat al meer dan een eeuw innovatie en expertise biedt aan zowel professionals in de kappersbranche als consumenten. Lees meer over de geschiedenis, productlijnen en unieke kenmerken van Wella Professionals.

De rijke geschiedenis van Wella Professionals

Opgericht in 1880 door Franz Stroher, begon Wella Professionals als een klein bedrijf in Duitsland met de focus op het maken van tulbanden die het haar droog hielden. Dit evolueerde al snel naar een onderneming die zich specialiseerde in haarverzorging en stylingproducten. In de vroege 20e eeuw was Wella Professionals een van de eerste bedrijven die permanentvloeistof voor haar introduceerde, wat een revolutie teweegbracht in de manier waarop mensen hun haar stylen.

Productcategorieën van Wella Professionals

Wella Professionals biedt een uitgebreid assortiment aan producten die de behoeften dekken van professionele kappers en consumenten. Deze producten zijn verdeeld in meerdere categorieën:

  1. Haarkleuring: Wella Professionals staat bekend om zijn professionele haarkleurproducten zoals de Koleston Perfect en Illumina Color series, die rijke kleuren en volledige dekking bieden.
  2. Haarverzorging: met lijnen zoals Fusion en Elements biedt Wella Professionals shampoos, conditioners en maskers die zijn ontworpen om het haar te voeden, te herstellen en te beschermen tegen schade.
  3. Stylingproducten: van mousses tot sprays en waxes, Wella’s EIMI lijn geeft consumenten en professionals de tools om elke gewenste look te creëren met duurzaamheid en glans.
  4. Haarherstel en behandelingen: producten zoals de WellaPlex serie helpen bij het herstellen van de haarstructuur van binnenuit, ideaal voor na chemische behandelingen zoals kleuren of permanenten.

Innovatie en technologie

Wella Professionals blijft vooroplopen in de haarverzorgingsindustrie door constante innovatie en het gebruik van geavanceerde technologieën. Een goed voorbeeld is de ME+ technologie in hun haarkleurproducten, die het risico op het ontwikkelen van nieuwe allergieën voor haarverf vermindert. Bovendien zorgt Wella’s InvigoBlends technologie voor geavanceerde haarverzorging met een mix van nieuwe ingrediënten die vitale voedingsstoffen leveren aan het haar.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Wella Professionals heeft zich ook gecommitteerd aan duurzaamheid door het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun productieprocessen en het verbeteren van de recycleerbaarheid van hun verpakkingen. Het merk streeft ernaar om meer duurzame productopties aan te bieden die voldoen aan de hoogste industrienormen zonder in te leveren op prestaties.

Het unieke aan Wella Professionals 

Wat Wella Professionals onderscheidt, is hun diepgaande betrokkenheid bij educatie en professionaliteit in de kappersbranche. Ze bieden uitgebreide trainingen en cursussen aan professionals om hen de nieuwste technieken en productkennis te bieden. Dit engagement versterkt niet alleen hun positie als marktleider maar helpt ook om de standaard in de haarverzorgingsindustrie te verhogen.

Wella Professionals heeft zich gevestigd als een betrouwbare naam in de haarverzorgingsindustrie met een rijke geschiedenis van innovatie en kwaliteit. Door voortdurend te streven naar verbetering en vernieuwing, blijft Wella Professionals een voorkeursmerk voor kappers en consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige haarproducten. Met hun focus op duurzaamheid en educatie, blijft Wella Professionals vooroplopen in het vormgeven van de toekomst van haarverzorging. Voor iedereen die professionele haarverzorgingsproducten zoekt, biedt Wella Professionals een uitgebreid assortiment dat aan alle behoeften voldoet.

Benieuwd naar de producten van Wella Professionals? Bekijk het assortiment bij Salontopper.

Wat denk je?

5 tips voor een productieve en inspirerende thuiswerkplek