in ,

De leukste zomerse giveaways!

De leukste zomerse giveaways

Het is misschien nog vroeg om over de zomer te beginnen, maar met het bestellen van relatiegeschenken en giveaways kan je nooit vroeg genoeg zijn! Voor veel bedrijven is efficiëntie in de dagelijkse werkzaamheden erg belangrijk. Relatiegeschenken en giveaways zijn zaken die al snel onderaan de to do lijst belanden. Het is dus geen gek idee om een standaard voorraad van relatiegeschenken aan te leggen, zodat je nooit misgrijpt wanneer je ze nodig hebt. Omdat het in de winter misschien lastig is om al over de zomer na te denken, helpen we je graag een eindje op weg met een drietal suggesties.

Op nummer één: frisbees! Frisbees zijn niet alleen makkelijk te bedrukken, maar ook nog eens makkelijk te versturen. Dit maken het ideale items voor een zomermailing. Doordat de meeste frisbees in een brievenbusdoosje passen, kunnen ze makkelijk worden verzonden. Daarnaast hebben frisbees een groot drukoppervlak, waardoor je naast een logo ook ruimte hebt voor bijvoorbeeld een slogan of een ander stuk tekst. Of kies voor een all over bedrukte frisbee en leef je uit met een custom design!

Op nummer twee: drinkflessen. Drinkflessen zijn in principe voor elk seizoen geschikt, maar in de zomer komen ze extra goed van pas. Zorg ervoor dat je klanten en werknemers gehydrateerd blijven door ze een mooie, bedrukte drinkfles cadeau te doen. Naast dat het een handig cadeau is, is het ook nog eens een duurzaam cadeau. Door het gebruiken van herbruikbare drinkflessen voorkom je immers veel afval van losse plastic flesjes.

We sluiten de lijst af met… een barbecueaansteker! Niets is zomerser dan een uitgebreide barbecue op een lange zomeravond. Organiseer een bedrijfsbarbecue, nodig klanten uit en stuur ze naar huis met een mooie bedrukte gasaansteker. Bij de volgende barbecue zullen ze de gasaansteker zien en met mooie herinneringen terugdenken aan die gezellige bedrijfsbarbecue!

We hopen dat dit lijstje je wat inspiratie heeft kunnen bieden op het gebied van zomerse giveaways. Mocht je nou nog even verder willen kijken, dan ben je bij BudgetGift.nl aan het juiste adres. Op deze website vind je enorm veel zomerse giveaways, waaronder scherp geprijsde bedrukte gasaanstekers. Maak jouw zomer (en die van je klanten) compleet met deze leuke zomerse giveaways! 

Wat denk je?

feest orgaiseren

Tips voor het organiseren van een top feest

Buffet Catering: de perfecte oplossing voor elk evenement