in

IDEAL, een vertrouwde en snelle manier van online betalen

ideal

De waarde van iDEAL in het algemeen

Het aanbieden van iDEAL als betaalmethode in uw webshop is een goede manier om ervoor te zorgen dat klanten snel en veilig kunnen betalen. Deze online betaalmethode is erg populair bij consumenten vanwege het gemak, het vertrouwde imago en de snelheid. Daarnaast maken de lage kosten per transactie iDEAL zeer aantrekkelijk voor ondernemers. Het aanbieden van iDEAL als betaalmogelijkheid zal dan ook zeker leiden tot een hogere conversie.

De populairste betaalmethode in Nederland

De meeste online shoppers in Nederland betalen het liefst met iDEAL, een veilige online betaalmethode die direct en gegarandeerd wordt verwerkt. Bovendien kunnen klanten bij betaling met iDEAL als betaalmethode het afgeschreven bedrag direct op hun afschrift terugvinden.

Nóg minder afhankelijk

iDEAL is een Nederlands betaalsysteem waarmee klanten snel en veilig kunnen betalen. Via Pay. kan dit systeem nog sneller: sinds 2018 heeft Pay. namelijk een eigen iDEAL acquirer licentie. Dit maakt ons minder afhankelijk van derden. Deze acquirerlicentie leidt tot een stabieler online betaalsysteem en een halvering van de verwerkingstijd bij het aanmaken van iDEAL-betalingen.

Voordelen van iDEAL

Op het gebied van online betalingen is iDEAL een van de meest populaire en vertrouwde methoden. Hier volgen enkele voordelen van het gebruik van deze betaalmethode

1. 100% garantie op alle transacties

2. Zeer gunstige tarieven per transactie

3. Vertrouwde en bekende betaalmethode – gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd

4. Direct inzicht in betalingen – u kunt precies zien wanneer een betaling is gedaan en ontvangen

5. Te gebruiken voor zowel uw zakelijke als particuliere klanten

6. Met één klik terugbetalen in uw webshop – u hoeft geen gegevens meer in te vullen! 7 Sneller betalen via de internetbankieren app – iDEAL is een van de snelste manieren om online producten of diensten te betalen. 8 Desktop aankopen kunnen ook betaald worden met een QR-code, waardoor het voor klanten nog makkelijker wordt om een betaling te doen zonder handmatig gegevens in te vullen

Wat denk je?

man in pak

Hoe bepaal ik mijn overhemd maat?

feest orgaiseren

Tips voor het organiseren van een top feest