in , ,

Incentive uitje voor goed presterende werknemers

uitje scheveningen

Heb je een eigen bedrijf en is het wel eens tijd om je werknemers met een leuk uitje te verrassen? De meeste teamuitjes en bedrijfsfeestjes worden op kantoor of de kroeg verderop gehouden, maar waarom eigenlijk? Waarom niet met je werk een tripje naar het strand boeken? Het is de ideale manier om eens lekker te ontspannen en je collega’s in een hele andere setting te leren kennen.

Flitz-events is jouw hulp als het gaat om het organiseren van een niet te vergeten uitje. Wij verzorgen complete dag voor teams of hele bedrijven. Denk hierbij aan activiteiten, eten, entertainment. Voor diegene die het werk niet helemaal los kunnen laten tijdens een uitje, zijn er voldoende faciliteiten om toch online te zijn en bereikbaar te blijven voor je klanten.

Daarnaast worden er ook congressen en events georganiseerd. Tijdens deze gebeurtenissen komen er vakspecialisten aan het woord. Je bent niet alleen aan het ontspannen, maar je leert ook nog eens een hele hoop.

Groepsactiviteiten op maat

We hebben je al een klein stukje verteld over de uitjes die we organiseren en de faciliteiten die erbij komen kijken. Dit betekent niet dat je een all-in reis dag boekt met een standaard programma. De uitjes worden per team of bedrijf op maat gemaakt. Zo past het helemaal bij jullie wensen. Wil je dus alleen naar een bepaald event of plan je liever de hele dag vol, geen probleem het is allemaal mogelijk.

scheveningen

Met je hele kantoor naar Scheveningen

De meeste klanten kiezen ervoor om het strand op te zoeken. Een populaire bestemming voor teamuitjes of bedrijfsuitjes is Scheveningen. Een bruisend deel van Den Haag waar je heerlijk kunt eten, heerlijk op het strand kunt liggen en vooral uit oneindig veel activiteiten kunt kiezen.

Ook andere bestemmingen zijn mogelijk

Uiteraard zijn er naast Scheveningen veel meer mogelijkheden om een leuke groepsactiviteit te boeken. Kijkduin, bijvoorbeeld. Ook een hippe stad waar je van alles kunt beleven en ontdekken. Al helemaal enthousiast geworden over een welverdiend uitje met je collega’s? Neem dan vooral een kijkje op Flitz-events.nl voor meer informatie en boek je incentive uitje voor goed presterende werknemers.

Wat denk je?

How to… het inrichten van een tienerkamer

How to… het inrichten van een tienerkamer

jurk kopen

Stijlvol, elegant en vrolijk