in , ,

Eten bij McDonald’s? Profiteer van kortingen

mcdonald's

Milkshakemachine verkoper Ray Kroc brengt in 1954 een bezoek aan het hamburgerrestaurant van de broers McDonald. Ray is onder de indruk van de snelle service en hoge kwaliteit en opent op 15 april 1955 zijn eerste restaurant in Illinois. Inmiddels is McDonald’s de grootste fastfoodketen op de wereld.  

McDonald’s heeft zo’n 240 vestigingen in Nederland. Door de jaren heen heeft de fastfoodketen verschillende ontwikkelingen ondergaan. Zo is McDonald’s in 1981 sponsor geworden van het Ronald McDonald kinderfonds. Daarnaast heeft de fastfoodketen McDrives en McCafés geopend, tafelbediening geïntroduceerd en hebben het McOntbijt en de McKroket hun intrede gedaan. 

Het motto van McDonald’s is: Good Food Fast. Hierbij staat kwaliteit en keuze centraal. Dit is ook de reden dat de fastfoodketen het assortiment voortdurend aanpast en uitbreidt. Daarnaast staat het bedrijf ook bekend om de snelle bediening, aantrekkelijke prijzen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er steeds meer gekozen voor gezonde alternatieven, worden er maatregelen genomen tegen milieuvervuiling en gaan de restaurants draaien op groene elektriciteit en groene gas. 

Wat denk je?

online shoppen

De beste deals vind je bij Groupon

cashback

Hoe betrouwbaar is cashback?