in

BIC is hèt merk voor kwalitatieve en betaalbare aanstekers

aansteker

BIC aanstekers zijn een van de meest populaire merken van aanstekers in de wereld. Dit komt voornamelijk door hun betrouwbaarheid en gemakkelijk gebruik. BIC werd opgericht in 1945 door Marcel Bich en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van aanstekers en schrijfwaren.

Eén van de belangrijkste kenmerken van BIC is dat de aanstekers allerlei tests doorstaan voordat ze op de markt komen. Dat betekent dat de aanstekers van BIC getest worden op kwaliteit, veiligheid en  duurzaamheid. Zo ben je er van verzekerd dat de BIC aansteker die jij in je handen hebt, het ook echt doet en lang mee zal gaan.

Een ander groot voordeel van BIC aanstekers is hun prijs. Ze zijn zeer betaalbaar en beschikbaar in een breed scala van prijzen, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal winkels, waaronder supermarkten, benzinestations en drogisterijen.

BIC aanstekers als relatiegeschenk

BIC aanstekers laten bedrukken is een populaire manier om een bedrijf of organisatie te promoten. BIC aanstekers zijn een gewild item onder mensen van alle leeftijden en worden vaak gebruikt als relatiegeschenken of promotionele items. Door deze aanstekers te bedrukken met een logo of een bedrijfsnaam, kan een bedrijf zijn zichtbaarheid verhogen en zijn naamsbekendheid vergroten.

Een populaire manier om BIC aanstekers te bedrukken is door middel van digitale print. Dit is een drukproces waarbij een digitale afbeelding op de aansteker wordt gedrukt. Dit is een snelle en efficiënte manier om een aansteker te bedrukken en kan worden gebruikt voor kleinere oplages of voor aanstekers met meer gedetailleerde afbeeldingen.

Het bedrukken van BIC aanstekers kan ook worden gedaan door middel van zeefdruk. Dit is een drukproces waarbij een afbeelding op de aansteker wordt gedrukt door middel van een zeef. Dit kan meestal in max. 5 kleuren. Zeefdruk is één van de goedkoopste manieren om een aansteker te bedrukken en is geschikt voor grote oplages.

BIC aanstekers laten bedrukken is een effectieve manier om een bedrijf of organisatie te promoten. Door deze aanstekers te bedrukken met een logo of een bedrijfsnaam, kan een bedrijf zijn zichtbaarheid verhogen en zijn naamsbekendheid vergroten. Laat BIC aanstekers bedrukken met jouw logo en jij hebt een prachtig relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten.

Wat denk je?

Buffet Catering: de perfecte oplossing voor elk evenement

Zes voordelen van digitale horloges